Ongedierte in huis? Zo kom je er van af

Hello world!
16 maart 2017

Ongedierte in huis? Zo kom je er van af

ongediertebestrijding

Nieuw huis voor de zomer?

Net voor de zomer verhuis je naar je nieuwe huis, je bent blij, alles is nieuw, maar dan kom je ineens muizenkeutels tegen. Er is natuurlijk niks zo vervelend als knagende dieren in je nieuwe spullen. Voor je het weet is je bekabeling aangevreten en kun je je apparaten zoals de televisie niet meer gebruiken. Om vervelende problemen te voorkomen is het aan te raden om zo snel mogelijk contact op te nemen met ongediertebestrijding Tilburg.

Ongediertebestrijding Tilburg

De vakmannen staan voor je klaar om de ongedierteplaag aan te pakken. Of het nou gaat om muizen, wespen of bedwantsen, de bestrijders zijn bekend met de meeste soorten ongedierte. Doordat je een lokale vakman inschakelt, zijn ze vaak dezelfde dag nog bij je thuis. De bestrijders gebruiken de beste middelen die het probleem verhelpen maar ook rekening houden met het milieu. Als je niet precies weet welk beestje er in je huis zit, of je wil meer informatie over de bestrijding, kijk dan bij Beestjeskwijt. Hier vind je alle informatie over de verschillende soorten ongedierte. Ook kom je via de website meteen in contact met de lokale bestrijder. Het is altijd mogelijk om contact op te nemen met de bestrijder om te bespreken hoe de bestrijding in zijn werk gaat. Een bestrijder zal in eerste instantie een inspectie willen doen om de grootte van de plaag te achterhalen. Aan de hand van deze inspectie wordt er een actieplan opgesteld.

Wat doet een expert?

Zoals gezegd komt de expert eerst langs voor een inspectie, dan is er een beeld van het probleem. De expert zal daarna een inschatting maken van de te maken kosten en de te gebruiken materialen, één muis zal minder tijd en moeite kosten dan een volledig nest. Na overleg zal de expert de oorzaak van het probleem gaan achterhalen en dit verhelpen. Ook geeft een bestrijder tips hoe een plaag voorkomen kan worden, vaak gaat dit om kleine, simpele aanpassingen.

Hoe herken je een plaag?

Als er een wesp rondvliegt of een muis loopt, hoeft dit nog niet te betekenen dat er een plaag is. Dit kan wel het geval zijn, vaak is het lastig in te schatten, tenzij het nest in het zicht zit. In sommige gevallen is het heel duidelijk dat het om een plaag gaat, je komt dan meerdere beestjes op een dag tegen. Als je in een nieuw huis of een huurhuis woont, is het verstandig eerst contact op te nemen met de makelaar. Sommige makelaars regelen de ongediertebestrijding zelf en in de andere gevallen zal de aannemer toestemming moeten geven voor er kosten gemaakt gaan worden. Wacht niet te lang met het inschakelen van een bestrijder, de schade kan in relatief korte tijd erg groot worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *